Banner

ثبت نام

Banner

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله مخصوص شب یلدا!

panacuta-pomegranate
ب

شب یلدا یا چله یکی از بزگترین جشن ها و رسومات ایرانیان است که از زمان باستان به جا مانده است. اصلی ترین سنت این شب گردهم آمدن و شب نشینی است. قصد داریم برای لذت بخش تر کردن دورهمی شما دسرهای خوش طعمی را به شما آموزش دهیم برای آشنایی هرچه بیشتر با دسرهای شب یلدا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله:

۱- دو پیمانه شیر

۲- دو قاشق غذاخوری ژلاتین

۳- دو بسته پودر ژله به طعم دلخواه

۴- سه قاشق شکر

۵- نصف پیمانه خامه

۶- یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

۷- دانه انار یک پیمانه

پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله:

پودر ژله را طبق دستور روی بسته درست کنید وفرصت دهید خنک شود.ظرف های که برای سرو پاناکوتا در نظر گرفته اید را به صورت مورب در ظرفی قرار داده ومقداری دانه اناررا در ظرف ها بریزید

پس از آن به صورت مساوی از ژله در هر ظرف ریخته وبه همان شکل در یخچال قرار دهید یک پیمانه شیر را با ژلاتین مخلوط کرده وبه روش بن ماری روی بخار حل کنید بعد شکر ووانیل را با هم مخلوط کرده

وبه پیمانه دیگر شیر افزوده پس از هم زده شکر وشیر را به خامه که روی بخار به روش بن ماری داغ کرده اید اضافه کرده وهم بزنید تا شیر وشکر وخامه کاملا یکدست شوند

بعد شیر وژلاتین را که کاملا با هم مخلوط شده به مخلوط خامه وشیر اضافه کرده هم بزنید ودر یخچال گذاشته تا کمی خنک شود سپس ظرف هایی را که محتوی ژله ودانه انار بود.

را از یخچال خارج کرده حال باید ژله کاملا خودش را گرفته باشد بعد پانا کوتا را به وسیله قاشق روی ژله بریزید وظرف را به صورت ایستاده در یخچال قراردهید زمانی که دسر آماده شد با مقداری دانه انار روی آن را تزیین کرده وسرو کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner