طرز تهیه پیتزای مکزیکی به روش اصل مکزیک!

پیتزای مکزیکی از پیتزاها و غذاهای معروف مکزیکی است که به مزه تند و طعم خوشش از قدیم معروف بودهاست و در بیشتر نقاط دنیا همچنین در ایران نیز طرفدران و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. خمیرهای آماده پیتزای مکزیکی دارای طعم تند سس گوجه فرنگی است و روی آن با لوبیا، پنیر و فلفلهای هالوپینو (نوعی فلفل سبزتند) پوشیده شدهاست. همچنین مدت زمان طبخ این پیتزا ۳۰ دقیقه میباشد.
طرز تهیه و دستور پخت آن:
این دستور برای ۴ نفر میتواند مناسب باشد. شما میتوانید با توجه به تعدادی که هستید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
خمیر آماده پیتزای یک نفره ۴ قطعه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری،
گوجه فرنگی خردشده کنسروی
سیر و سبزیجات ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده ۲۰۰ گرم
دانه ذرت شیرین ۱۱۵ گرم
سس فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمزبزرگ، خلال شده ۱ عدد
پنیر چدار کهنه کمچرب رنده شده ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم.
خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینیپزی قرار دهید و روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید. در یک کاسه گوجه فرنگی خردشده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آنها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید. مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید. روی هر کدام از پیتزاها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رندهشده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید. پیتزاهای مکزیکی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵ درجه فارنهایت یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد. پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقابهای مخصوص پذیرایی منتقل کنید، بلافاصله میتوانید سرو کنید.
توصیه میکنیم که پیتزاهای مکزیکی را همراه یک سالاد مکزیکی نیز سرو کنید. این سالاد را با برگهای تازه گشنیز، گوجه فرنگی خردشده و برشهایی از آواکادوی رسیده، درست مینمایند و برای چاشنی روی آن آبلیمو و نمک دریایی میریزند. غذاهای مکزیک بسیار خوشمزه هستند.