Banner

ثبت نام

Banner

دستور پخت کتلت به روش شیرازی اصل!

۵۴۱۹۴۵_۹۱۰
ب

طرز تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی بدون گوشت را از نمکستان بیاموزید. برای این پست آموزش طرز تهیه طرز تهیه کتلت شیرازی خوشمزه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کتلت شیرازی :

آب یک لیوان
آرد گندم یا آرد شیرینی پزی یک لیوان
روغن جامد یک قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر به مقدار نیاز

دستور پخت کتلت به روش شیرازی اصل!

طرز تهیه کتلت شیرازی :

سیب زمینی ها ار آبپز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید و یا رنده کنید و کنار بگذارید. یک لیوان آب به همراه کره را در یک قابلمه ریخته و زردچوبه را اضافه کنید. بعد از اینکه روی آب حباب ایجاد شد کم کم آرد را اضافه کنید.

شعله را کم کرده و تند تند مخلوط را هم بزنید تا خامی آرد از بین رفته و مخلوط یکجا جمع شود. اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود و حالا سیب زمینی ها و ادویه ها را اضافه کنید. پیاز را آب گرفته و به همراه تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید.

کم کم آرد سوخاری را اضافه کنید تا یک خمیر لطیف و نچسب به ما بدهد. اجازه دهید خمیر کمی خنک شود. حالا دستتان را کمی چرب کرده و به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و شکل دهید.

با چاقو به اندازه یک خط وسط کتلت را برش دهید تا پف نکند و وسطش خمیر نشود. هنگام شکل دادن به خمیر تمام ترک های آنرا بگیرید تا مخلوط صاف شود. حالا کتلت ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا آرام آرام سرخ شود. کتلت شیرازی شما آماده است، نوش جانتان!

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner